Hayvan Hastanesi Projesi Uygulama Toplantısı Yapıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Hayvan Hastanesi Yatırım Fizibiletisi uygulama toplantısı Veteriner Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Anımsanacağı üzere, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Hayvan Hastanesi Fizibilite Projesine dair ihale süreci tamamlanmış ve uygulama aşamasına geçilmişti. İlk uygulama toplantısı da gerçekleştirildi. Toplantıda, proje ihalesini alan firma yetkilileri ve uzmanları ile ASÜ yetkilileri hazır bulundu. Projenin fizibilite, mimari tasarım ve teknik uygulama süreci hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, neler yapılabileceği hususu da konuşuldu ve projenin sonraki iş adımları planlandı.

Toplantının tamamlanmasının ardından, kampüs içerisindeki hayvan hastanesi uygulama alanında incelemeler gerçekleştirildi.