SBMYO Dış Ticaret Programı 40 Öğrenci Alacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) bünyesindeki Dış Ticaret Programının bu yıl 40 öğrenci alacağını söyledi.

Gerekli hazırlık çalışmalarının ardından YÖK’e öğrenci alımı için başvuruda bulunduklarını ve taleplerinin kabul edildiğini kaydeden Şahin, “Hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. SBMYO bünyesindeki Dış Ticaret Programımız da küreselleşen dünya ve ülkeler arası ekonomik ve ticari ilişkiler bakımından önem arz ediyor” dedi. Programda, dış ticaretin yapısı, ithalat- ihracat mevzuatları ve uygulamaları, gümrük rejimleri gibi temel konularda eğitimler veriliyor.

Rektör Prof. Şahin, öğrenci alımına ilişkin çalışmalar sürecinde katkısı olan herkese teşekkür etti.