Başsavcı Aydemir’den İade-i Ziyaret

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Şahin, ASÜ’nün akademik ve fiziki bakımdan hızla büyüyen bir üniversite olduğunu söyleyerek, bu yıl kontenjanların yüzde 93’ünün dolduğunu ve tercih edilirlik bakımından önemli bir ivme yakalandığını ifade etti. Yeni eğitim-öğretim yılının kısa süre sonra başlayacağını ve pandemi münasebetiyle güz döneminde uzaktan öğretim modelinin uygulanacağını kaydeden Prof. Şahin, ziyareti münasebetiyle Başsavcı Aydemir’e teşekkür etti. Adem Aydemir de yeni dönemde Rektör Şahin’e ve tüm ASÜ ailesine başarı dileklerini iletti.

Ziyaretin son bölümünde kurumlar arası işbirliği üzerinde istişarelerde bulunuldu.